© 2020 by Naissance SARL - Maison en Dordogne | 570 route Combe de la Borie | 24220 Meyrals | +33 (0)5 53 59 55 71

Société à responsabilité limitée au capital social de 31.000 Euros, R.C. Bergerac B 419 728 431 / n° Siret 419 728 431 00026 / A.P.E. 701F

Dienstverlening

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot de begeleiding tijdens de bouw van uw huis. Wij proberen u een zo compleet mogelijke service te bieden en werken dan ook met diverse partners samen om het u ook na de oplevering  zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 

Zwembaden

Bij bouwen à la carte hoort natuurlijk ook de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen. 

Er zijn veel aanbieders op deze markt en het is niet eenvoudig een goede en betrouwbare zwembadbouwer te vinden. 

Wij kunnen u adviseren, offertes opvragen en de melding doen bij de gemeente. En tijdens de bouw staan wij natuurlijk klaar om de bouw van het zwembad te laten realiseren zoals u voor ogen heeft!

Verhuur

De verhuur van uw huis kan een zeer interessante manier zijn om opbrengsten te halen uit uw investering.

Sinds januari 2019 werken wij samen met natuurhuisje.nl voor een optimale verhuur. Niet alleen goed voor u maar ook voor de natuur: voor elke geboekte nacht wordt namelijk een boom geplant!

Neem contact met ons op voor een partnerintroductie bij natuurhuisje.nl en een gratis vermelding op ons portal Huis Huren Dordogne.

 
 

Inrichting

Het valt niet mee om mooie en betaalbare meubels in Frankrijk te vinden.

 

Wij werken daarom samen met een partner in Nederland die samen met u de meubels uitzoekt en zorgt voor het transport van de meubels naar uw huis in Frankrijk (artikel van onze partner).  

Zeker indien u besluit het huis te verhuren is dit een goede optie: een op de juiste manier gepresenteerde woning verhuurd namelijk sneller én tegen een hogere prijs dan panden waar minder aandacht aan is besteed.

 

Controlebezoeken en onderhoud

Voor de trotse bezitter van een huis in Frankrijk zal het altijd een angstig idee zijn om zijn haar bezit gedurende enige of langere tijd onbewoond en/of onbeheerd achter te laten. Eén van onze activiteiten in de Dordogne is het beheren van woningen middels regelmatige controlebezoeken.

 

Ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin en/of zwembad kunnen wij voor u verzorgen. Zo hoeft u na aankomst niet onmiddellijk in de tuin aan de slag.