Dienstverlening

Ook na oplevering staan wij voor u klaar. 

 

Wij proberen u een zo compleet mogelijke service te bieden en werken dan ook met diverse partners samen zodat u na oplevering alleen nog hoeft te genieten.

Verhuur

De verhuur van uw huis kan een zeer interessante manier zijn om opbrengsten te halen uit uw investering en de Dordogne blijft een aantrekkelijk streek voor toeristen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vermelding op ons portal Huis Huren Dordogne.

 
 

Inrichting & interieuradvies

Iedereen heeft weleens een nieuwe bank, een nieuwe eettafel met stoelen of een nieuw bed gekocht. Maar wanneer koop je een volledig nieuwe inrichting? Voor deze uitdaging kom je staan als je een tweede huis koopt. Deze uitdaging wordt nog groter als de woning in het buitenland staat.

Hoe pakt u dit aan? Hoe zorgt u voor eenheid maar voorkomt u dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles op tijd op de plaats van bestemming? En zeker niet als laatste. Hoe voorkomt u dat dit alles veel te veel tijd kost en daarmee veel ergernis oplevert?

 

Onze partner Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van alle meubels voor uw (tweede) woning in Frankrijk.

 

Controlebezoeken en onderhoud

Voor de trotse bezitter van een huis in Frankrijk zal het altijd een angstig idee zijn dit mooie bezit gedurende enige of langere tijd onbewoond en/of onbeheerd achter te laten.

 

Wij brengen u in contact met partners die woningen beheren door bijvoorbeeld het brengen van een regelmatig bezoekje.

 

Ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin en/of zwembad kunnen zij voor u verzorgen. Zo hoeft u na aankomst niet onmiddellijk in de tuin aan de slag.

© 2020 by Naissance SARL - Maison en Dordogne | 570 route Combe de la Borie | 24220 Meyrals | +33 (0)5 53 59 55 71

Société à responsabilité limitée au capital social de 31.000 Euros, R.C. Bergerac B 419 728 431 / n° Siret 419 728 431 00026 / A.P.E. 701F