Dienstverlening

Ook na oplevering staan wij voor u klaar. 

 

Wij proberen u een zo compleet mogelijke service te bieden en werken dan ook met diverse partners samen zodat u na oplevering alleen nog hoeft te genieten.

Denk daarbij aan de aanleg van een zwembad, de installatie van een keuken, de woninginrichting, de verhuur of het onderhoud van uw huis en tuin.

Verhuur

De verhuur van uw huis kan een zeer interessante manier zijn om opbrengsten te halen uit uw investering. 

 

Wij werken samen met Reli.be die uw huis op een professionele en persoonlijke manier kunnen verhuren.

Neem contact op om te weten te komen wat zij voor u kunnen betekenen.

 
 
Tableau bleu Canapé et fin

Inrichting & interieuradvies

Iedereen heeft weleens een nieuwe bank, een nieuwe eettafel met stoelen of een nieuw bed gekocht. Maar wanneer koop je een volledig nieuwe inrichting? Voor deze uitdaging kom je staan als je een tweede huis koopt. Deze uitdaging wordt nog groter als de woning in het buitenland staat.

Hoe pakt u dit aan? Hoe zorgt u voor eenheid maar voorkomt u dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles op tijd op de plaats van bestemming? En zeker niet als laatste. Hoe voorkomt u dat dit alles veel te veel tijd kost en daarmee veel ergernis oplevert?

 

Onze partner Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van alle meubels voor uw (tweede) woning in Frankrijk.