Dienstverlening

Ook na oplevering staan wij voor u klaar. 

 

Wij proberen u een zo compleet mogelijke service te bieden en werken dan ook met diverse partners samen zodat u na oplevering alleen nog hoeft te genieten.

Verhuur

De verhuur van uw huis kan een zeer interessante manier zijn om opbrengsten te halen uit uw investering en de Dordogne blijft een aantrekkelijk streek voor toeristen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vermelding op ons portal Huis Huren Dordogne.

 
 

Inrichting

Het valt niet mee om mooie en betaalbare meubels in Frankrijk te vinden.

 

Wij werken daarom samen met Nannie Duiker van Woninginrichting Frankrijk die samen met u de meubels uitzoekt en zorgt voor het transport van de meubels naar uw huis in Frankrijk (artikel van Nannie Duiker).  

Zeker indien u besluit het huis te verhuren is dit een goede optie: een op de juiste manier gepresenteerde woning verhuurd namelijk sneller én tegen een hogere prijs dan panden waar minder aandacht aan is besteed.

 

Controlebezoeken en onderhoud

Voor de trotse bezitter van een huis in Frankrijk zal het altijd een angstig idee zijn dit mooie bezit gedurende enige of langere tijd onbewoond en/of onbeheerd achter te laten.

 

Wij brengen u in contact met partners die woningen beheren door bijvoorbeeld het brengen van een regelmatig bezoekje.

 

Ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin en/of zwembad kunnen zij voor u verzorgen. Zo hoeft u na aankomst niet onmiddellijk in de tuin aan de slag.

© 2020 by Naissance SARL - Maison en Dordogne | 570 route Combe de la Borie | 24220 Meyrals | +33 (0)5 53 59 55 71

Société à responsabilité limitée au capital social de 31.000 Euros, R.C. Bergerac B 419 728 431 / n° Siret 419 728 431 00026 / A.P.E. 701F